Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğini yanağından öpmek

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, hayat içerisinde çok büyük bir başarı kazanılacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, sorunlarının da çözüleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanağından öpmek afiyette giden düzeninden olacağına, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek hastalığının düzeleceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi yanağından öpmek ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, kazancında bereketin artacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, kazancının azalmayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızı yanaktan öpmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, sıkıntıların büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğini yanağından öpmek keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments