Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanakta öpmek

Rüyada yanakta öpmek

Rüyada yanakta öpmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, acı veren kazalara, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni başlangıçların yapılacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine işarettir.

Rüyada yanakta öpmek gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kızı yanağından öpmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine delalettir.

Rüyada kızı yanaktan öpmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada kızın yanağından öpmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine alamet eder.

Rüyada birini yanaktan öpmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin insanı yanağından öpmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, hasretin ve özlemin biteceğine yorulur.

Rüyada yanaktan öpmek giderlerin artış göstereceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine işaret eder.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek malının, parasının ve makamının artacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanak öpmek rahat yaşayacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, iş öğreneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments