Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanaktan birini öpmek

Rüyada yanaktan birini öpmek

Rüyada yanaktan birini öpmek kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada yanaktan birini öpmek gördüyseniz:

  • Duygusal durumlar nedeniyle demoralize olabilirsiniz.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek rahat bir hayata başlayacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini yanağından öpmek fesatlıklar içinde kalınacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi yanaktan öpmek umutlarından yana hayal kırıklığı yaşamayacağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine işarettir.

Rüyada ünlü birini yanağından öpmek hatalı yollara gireceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yanağından öpmek sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret eder.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek müjdeli haberler alacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments