Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini yanağından öpmek

Rüyada birini yanağından öpmek

Rüyada birini yanağından öpmek ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, aydınlık bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada bi erkeği yanaktan öpmek yüklü bir miktar borç verileceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanağından öpmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine işarettir.

Rüyada sevgilini yanaktan öpmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, açların doyacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek maneviyatının çökeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini yanağından öpmek başarıya ve zafere doymayacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına alamet eder.

Rüyada yanaklarından öpmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments