Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birini yanağından öpmek

Rüyada ölen birini yanağından öpmek

Rüyada ölen birini yanağından öpmek iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, anne baba sözünün dinlenmemesinden ötürü birçok hata yapılacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine delalettir.

Rüyada ölen birini yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Herkes size yardım edecek durumda olmasa da, siz yalnız başınıza ilerleyebilecek konumdasınız.

Rüyada sevgilini yanağından öpmek her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek arkadaşını yanaktan öpmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, daha çok kazanç elde edeceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş babayı yanağından öpmek onlarla arasının açılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada babayı yanaktan öpmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada yanaktan öpmek eskileri yâd edeceğine, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments