Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyü yanağından öpmek

Rüyada ölüyü yanağından öpmek

Rüyada ölüyü yanağından öpmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, gittiği yolda yalnız kalacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, verdiği sözleri tutacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine delalettir.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da talepleri sürekli çoğalan kişiler olabilir.

Rüyada ölüyü yanağından öpmek beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine inanılır.

Rüyada ölüyü yanaklarından öpmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin yanağından öpmek yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşini yanağından öpmek uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin kızı yanağından öpmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini yanaklarından öpmek yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına yorulur.

Rüyada kızın yanağından öpmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini yanağından öpmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, büyük atılımlar ve çalışmalar ortaya koyacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments