Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçurum kenarında görmek

Rüyada birini uçurum kenarında görmek

Rüyada birini uçurum kenarında görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini uçurum kenarında gördüyseniz:

  • Sağlık olarak hassassınız.

Rüyada uçurum kenarından geçmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine yorulur.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak sıkıntısız kazanılacak paraya ve kazancınızın artacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kazancın katbekat artacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında birini görmek sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında durmak sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarı görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında oturmak işlerini yoluna sokacağına, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments