Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında durmak

Rüyada uçurumun kenarında durmak

Rüyada uçurumun kenarında durmak iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, ele geçen kazancın azalacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, tam anlamıyla çok büyük bir rahata erileceğine ve çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, dinine bağlı kalacağına, mutsuz ve üzgün olacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkide ara bulucu olmanız gerekirse elinizden geldiğince kaçmaya çalışmalısınız çünkü sonuçta suçun size yüklenmesi olasıdır.

Rüyada uçurumun kenarında durmak eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında durmak işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, güzel bir evliliğe delalettir.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak hayır işleri ile uğraşılacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin kenarında durmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada deniz kenarinda durmak kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada cam kenarında durmak sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, eğleneceğine işarettir.

Rüyada nehir kenarında durmak kiracı olmaktan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada uçurumda durmak verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, bol kazanç getireceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments