Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarı görmek

Rüyada uçurum kenarı görmek

Rüyada uçurum kenarı görmek yorulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, onu darda bırakmayacağına, bereketin eksileceğine, mali krize gireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine işarettir.

Rüyada uçurum kenarı gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Rüyada uçurum kenarında araba görmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Rüyada uçurum kenarında deniz görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında oturmak nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarından yürümek mutluluğundan olacağına, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments