Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarından geçmek

Rüyada uçurum kenarından geçmek

Rüyada uçurum kenarından geçmek sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçurum kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Eskileri atarak yeni şeyler için yer bulabilirsiniz.

Rüyada uçurum kenarından geçmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından geçmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Rüyada uçurum kenarında birini görmek dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak mallarının ve parasının çoğalacağına, sevilen bir dostu kaybetmeye, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçurumun kenarında olduğunu görmek arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, bol bol hayır duası alınacağına, zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak bir süre zorluk çekeceğine, böylece yüzünün güleceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, dertlerine çare bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments