Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, rüya sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak gördüyseniz:

  • Yeni tarzlar, yeni fikirler veya farklı fikirlere sahip kişiler ilginizi çekebilir.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, kötüyse düzeleceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına işaret eder.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak yanlış kişilere denk geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında olduğunu görmek yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada uçurum kenarında namaz kılmak gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında durmak mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında ev görmek çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak kazancının helal para olacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments