Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında durmak

Rüyada uçurum kenarında durmak

Rüyada uçurum kenarında durmak hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, sorunların artacağına yorulur.

Rüyada uçurum kenarında durmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada uçurum kenarında durmak yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında durmak kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, hayırlı bir haber alınacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, geri plana düşeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Rüyada nehir kenarında durmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işaret eder.

Rüyada deniz kenarinda durmak inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, doğru işler yapacağına inanılır.

Rüyada cam kenarında durmak büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizin kenarında durmak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumda durmak yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments