Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında oturmak

Rüyada uçurum kenarında oturmak

Rüyada uçurum kenarında oturmak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, sözünde duracağına, huzurunu yerine getireceğine, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında oturmak gördüyseniz:

  • lş hayatınızda ise aceleci olmamalısınız.

Rüyada uçurum kenarında oturmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarında oturmak keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumun kenarından arabayla geçmek eve kapanacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, mal mülk sahibi olacağına, önemli yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada uçurum kenarından kurtulmak onları gücendireceğine, değişen şartlara hızlı bir şekilde ayak uydurulacağına, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, hayatını ailesine adayacağına, dertlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında görmek sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada uçurumun kenarında uyumak adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, engellerin aşılacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments