Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurum kenarında birini görmek

Rüyada uçurum kenarında birini görmek

Rüyada uçurum kenarında birini görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, bunu şeref sayacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, hastalıkların kalmayacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurum kenarında birini gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla elinize para geçebilir veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada uçurum kenarından yürümek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına delalet eder.

Rüyada uçurumun kenarında araba sürmek iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük ve zor işlerin üstesinde kolayca gelineceğine, aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında namaz kılmak çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada uçurum kenarında oturmak sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında tutunmak öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına delalet eder.

Rüyada kendini uçurum kenarında görmek uzun bir süre boyunca çekeceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına delalet eder.

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarından yürümek sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments