Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumun kenarında yatmak

Rüyada uçurumun kenarında yatmak

Rüyada uçurumun kenarında yatmak ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, yardımda bulunacağına, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, maddi gücünün her geçen gün artacağına delalettir.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarını veya fikirleri paylaşan kişilerle bir araya gelmeniz veya yeni şeyler denemeniz iniş çıkışlı durumlarla baş etmenize yardım edebilir.

Rüyada uçurumun kenarında yatmak yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına alamet eder.

Rüyada uçurumun kenarından kurtulmak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kısmetlerin çoğalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumun kenarında durmak daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, eşit davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarına gelmek iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine inanılır.

Rüyada başkasını uçurum kenarında görmek maddi ve manevi olarak çok büyük bir zarara düşüleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına tabir olunur.

Rüyada uçurum kenarı görmek oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Rüyada arabayla uçurum kenarına gelmek hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor bir durumda kalacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında asılı kalmak muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, yüzünün hep güleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments