Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının tutuklandığını görmek

Rüyada başkasının tutuklandığını görmek

Rüyada başkasının tutuklandığını görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız veya girişiminiz ilginç şekilde olumlu bir gelişme nedeni olabilir.

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, kendisini mutsuz edeceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının tutuklandığını görmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, düzenin bozulacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına tabir olunur.

Rüyada cinayetten tutuklanmak kazancını büyük miktarda arttıracağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine tabir olunur.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak ilerleyemeyeceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tutuklanmış birini görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının tutuklandığını görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, sahip olduğu nimetin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments