Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutuklanacağını görmek

Rüyada tutuklanacağını görmek

Rüyada tutuklanacağını görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına, çok daha iyi günler göreceğine ve çok huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tutuklanacağını gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Rüyada mahkemede tutuklanmak yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tutuklandığını görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalettir.

Rüyada haksız yere tutuklanmak hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, işinde uzmanlaşacağına delalet eder.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, tebrik edileceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına tabir olunur.

Rüyada birinin tutuklandığını görmek yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına, konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, söylediklerinin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments