Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, bir bebek sahibi olacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, dertlerden kurtulmaya, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada akrabanın tutuklandığını gördüyseniz:

  • Yaklaşan büyük değişiklikler yüzünü göstermeye başlıyor.

Rüyada akrabanın tutuklandığını görmek bir toplantıdan diğerine koşacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına inanılır.

Rüyada kardeşinin tutuklandığını görmek özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına işarettir.

Rüyada haksız yere tutuklanmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zamanda çözüleceğine işarettir.

Rüyada yakınının tutuklandığını görmek zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada tutuklanmış birini görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada cinayetten tutuklanmak eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulur.

Rüyada birinin tutuklandığını görmek bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına delalet etmektedir.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak fesatlıklar içinde kalınacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments