Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suçsuz yere tutuklanmak

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Rüyada suçsuz yere tutuklanmak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamının da düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada suçsuz yere hapishaneye girmek tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Rüyada suçsuz yere cezaevine girmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, yediğine ve içtiğine özen göstereceğine inanılır.

Rüyada suçsuz yere hapis yatmak gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına alamet eder.

Rüyada suçsuz yere suçlanmak hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada suçsuz yere hapse girdiğini görmek rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada suçsuz olduğunu görmek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına delalettir.

Rüyada haksız yere tutuklanmak elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, eğitim hayatında başarıların artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments