Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek sorunlarının yakında biteceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkilerinize daha çok önem vereceksiniz.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, herkesi kendi gibi zannedeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işaret eder.

Rüyada asker tarafından tutuklanmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak kalbini tekrar hayata açacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından tutuklanmak çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve maddi açıdan çok büyük kazançlar elde edileceğine, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine işarettir.

Rüyada sivil polis tarafından tutuklanmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine işarettir.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada başkasının tutuklandığını görmek uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments