Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının tutuklandığını görmek

Rüyada babasının tutuklandığını görmek

Rüyada babasının tutuklandığını görmek barış ve sevgi içinde olacağına, maddi durumun düzeleceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine delalet eder.

Rüyada babasının tutuklandığını gördüyseniz:

  • Duygusal konular ön plana çıkabilir.

Rüyada babanın tutuklandığını görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalettir.

Rüyada babasının tutuklandığını görmek iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada polisler tarafından tutuklanmak kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kazançta zarar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini tutuklatmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, bedeninin şifa bulacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada eşinin tutuklandığını görmek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mahkemede tutuklanmak karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine yorulur.

Rüyada asker tarafından tutuklandığını görmek sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada kızının tutuklandığını görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments