Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tutuklama görmek

Rüyada tutuklama görmek

Rüyada tutuklama görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, adını kirleteceğine, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada tutuklama gördüyseniz:

  • İhtiyacı olan her anda, yanıbaşında insan bulabilen nadir şanslı insanlardan birisiniz.

Rüyada polis tutuklaması görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada kendini tutuklanmış görmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin tutuklandığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının tutuklandığını görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada askerler tarafından tutuklanmak onların yaralarına merhem olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini tutuklanmış görmek onun mutlu olmasına vesile olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulur.

Rüyada jandarma tarafından tutuklanmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yakının tutuklandığını görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments