Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynandığını görmek

Rüyada top oynandığını görmek

Rüyada top oynandığını görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, hayatının alt üst olacağına, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayatının daha kolay olacağına rivayet eder.

Rüyada top oynandığını gördüyseniz:

  • O zamana kadar uzlaşmacı olmalı veya arabuluculuk yeteneklerinizi geliştirmelisiniz.

Rüyada top oynayanları görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini top oynarken görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına alamet etmektedir.

Rüyada top oynayan insanlar görmek kalkınacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına tabir olunur.

Rüyada birini top oynarken görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet eder.

Rüyada top oynayan birini görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada top oynandığını görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşini oynarken görmek kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments