Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynayan birini görmek

Rüyada top oynayan birini görmek

Rüyada top oynayan birini görmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, gelirinin çoğalacağına, görmediği yerlere gideceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine işarettir.

Rüyada top oynayan birini gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada kendini top oynarken görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, onları okula göndereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada top oynayan birini görmek rahatsızlık vereceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalettir.

Rüyada top oynayan insanlar görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini top oynarken görmek kişinin iyi hale geleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada top oynandığını görmek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada top oynayanları görmek uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada ölüleri oynarken görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments