Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunu top oynarken görmek

Rüyada oğlunu top oynarken görmek

Rüyada oğlunu top oynarken görmek çaresiz hallere düşeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına, mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine inanılır.

Rüyada oğlunu top oynarken gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, makamının tehlikeye gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada top oynandığını görmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, epey bir zarara uğrayacağına, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada top oynayan birini görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada top oynayanları görmek işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, projenin gerçekleştirileceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada top oynayan insanlar görmek işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, tutumlu bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada kendini top oynarken görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, borçlanacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada birini top oynarken görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada kendini oynarken görmek ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments