Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynayanları görmek

Rüyada top oynayanları görmek

Rüyada top oynayanları görmek kendisini ailesine vereceğine, önemli kararlar alınacağına, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada top oynayanları gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına alamet eder.

Rüyada top oynayan insanlar görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine delalet etmektedir.

Rüyada top oynayanları görmek fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına, kalp kırmayacağına delalettir.

Rüyada kendini top oynarken görmek verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada top oynandığını görmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada top oynayan birini görmek yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, onu isyan noktasına getireceğine, borçlarının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada birini top oynarken görmek hak ve din yolunu bırakacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Rüyada oynayan kedi görmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments