Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini top oynarken görmek

Rüyada kendini top oynarken görmek

Rüyada kendini top oynarken görmek kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada kendini top oynarken gördüyseniz:

  • Baskılar yüzünden kayba da uğrayabilirsiniz.

Rüyada top oynandığını görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada birini top oynarken görmek hayatının karışacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini top oynarken görmek böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına işarettir.

Rüyada top oynayanları görmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, yapılan işin bol kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada top oynayan insanlar görmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına tabir olunur.

Rüyada top oynayan birini görmek yeni işlere girileceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kumar oynarken görmek yaklaşan güzel günlere, insanların takdirine mazhar olacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments