Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada top oynayan insanlar görmek

Rüyada top oynayan insanlar görmek

Rüyada top oynayan insanlar görmek rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada top oynayan insanlar gördüyseniz:

  • Erkekseniz işveren ya da amirinizle sürtüşmelerinizin olması olasıdır.

Rüyada top oynayan insanlar görmek bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Rüyada top oynayan birini görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oğlunu top oynarken görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada top oynayanları görmek sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini top oynarken görmek görülen tanıdık erkek aile büyüklerinden biri ise dileklerin Allah katında kabul göreceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada top oynandığını görmek tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine inanılır.

Rüyada kendini top oynarken görmek mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada oynayan insan görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments