Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, gülüp eğleneceğine, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına, eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kara kedi tırmaladığını gördüyseniz:

  • Evinizde, hayatınızda yapmak istediğiniz değişikliklere bağlı uyarlamalar yapabilirsiniz.

Rüyada kara kedi tırmaladığını görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına işarettir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, zararının büyük olacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine delalet eder.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kedi tırmalamak gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada birini tırmaladığını görmek asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, gelir elde edeceğine işaret eder.

Rüyada köpek tırmaladığını görmek yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments