Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek tırmaladığını görmek

Rüyada köpek tırmaladığını görmek

Rüyada köpek tırmaladığını görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, çabalarının boşa çıkacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına yorulur.

Rüyada köpek tırmaladığını gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada köpek tırmaladığını görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna rivayet eder.

Rüyada birini tırmaladığını görmek insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi tırmalamak yanlış işlere girileceğine, özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada kedinin tırmaladığını görmek güç kaybedeceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüz tırmalamak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments