Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini tırmaladığını görmek

Rüyada birini tırmaladığını görmek

Rüyada birini tırmaladığını görmek hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, yeni bir işe girileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birini tırmaladığını gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Rüyada birinin yüzünü tırmalamak kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüzü tırmalamak çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine işarettir.

Rüyada siyah kedinin tırmaladığını görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini tırmaladığını görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin tırmaladığını görmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kedinin tırmaladığını görmek mesleğinde geri plana düşeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedi tırmalamak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına yorulur.

Rüyada kedinin seni tırmaladığını görmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments