Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini teselli ettiğini görmek

Rüyada birini teselli ettiğini görmek

Rüyada birini teselli ettiğini görmek sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, gönlünün ferahlayacağına, çok iyi paralar kazanılacağına işaret eder.

Rüyada birini teselli ettiğini gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz konularda ise, ambalajdan ziyade içeriğe önem verin.

Rüyada teselli edilmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlarken teselli edilmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek elindeki imkanların artacağına, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Rüyada teselli edildiğini görmek evde dinlenmek zorunda olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye işaret eder.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını teselli etmek başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada teselli görmek karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine, içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren rüya sahibinin amacına ulaşacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments