Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teselli edildiğini görmek

Rüyada teselli edildiğini görmek

Rüyada teselli edildiğini görmek borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada teselli edildiğini gördüyseniz:

  • Size karşı kullanılabilecek kişisel bilgiler paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek kusurların ve günahların telafi edileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada teselli edildiğini görmek yaşama dört elle sarılacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına delalet eder.

Rüyada ağlarken teselli edilmek rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada teselli edilmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına delalet eder.

Rüyada başkasını teselli etmek çok kötü sonuçlar doğuracağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada teselli görmek çeşitleneceğine, büyük problemler yaşanacağına, çok büyük üzüntü duyacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments