Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek bir süre hayattan aldığı zevki alamayacağına, derin bir nefes alacağına, kendisine kızacağına, hayatının daha kolay olacağına ve rüya sahibinin eğlenceye daha fazla zaman ayırabileceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine yorulur.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya kariyerinizde geçmişe bağlı işler ya da görevler tekrar yüzünü gösterebilir.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, gün günden daha da kötüye gideceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ağlarken teselli edilmek kendisini bir türlü toparlayamayacağına, işlerinin hızlanacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına işarettir.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek hep yerinde sayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada ağlayanı teselli etmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine yorulur.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına, isteklerini yerine getireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek bir akrabadan hata görüleceğine, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teselli edilmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments