Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını teselli etmek

Rüyada başkasını teselli etmek

Rüyada başkasını teselli etmek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına, bir işe soyunacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasını teselli etmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda sonuç almaya başlayabilirsiniz.

Rüyada ağlarken teselli edilmek el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşı teselli etmek bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına inanılır.

Rüyada başkasını teselli etmek çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya alamet eder.

Rüyada teselli edildiğini görmek aile hayatına adım atılacağına, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada teselli görmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek hastalığını yenmeyi başaracağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada teselli vermek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, çok başarılı olup, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada birine teselli vermek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments