Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ve teselli edilmek

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek gördüyseniz:

  • Yeni ufuklara doğru açılmanın heyecanıyla işinize daha bir şevkle sarılıyorsunuz.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlarken teselli edilmek fırsat ve kazanç kapılarının artacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, ancak daha sonra sorunların aşılacağına delalettir.

Rüyada teselli edilmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, kısa sürede başarısının artacağına yorulur.

Rüyada teselli edildiğini görmek karşılığını bulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, zor günlerden geçeceğine işaret eder.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, üzüntülü günler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek sayılan ve sevilen kimse olacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine teselli vermek başarıların çoğalacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments