Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teselli görmek

Rüyada teselli görmek

Rüyada teselli görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine alamet eder.

Rüyada teselli gördüyseniz:

  • Hassasiyet kazanan konularda daha esnek davranmanız gerekebilir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada teselli edildiğini görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, zenginliğinin artacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını teselli etmek verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulur.

Rüyada başkasını teselli etmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada üzgün birini teselli etmek işlerin yeni kapılar açacağına, çeşitli problemler ile uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada birine teselli vermek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bereketli işler yapacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına işarettir.

Rüyada birini teselli etmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlarken teselli edilmek çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments