Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlarken teselli edilmek

Rüyada ağlarken teselli edilmek

Rüyada ağlarken teselli edilmek güvenli ve mutluluk dolu seyahate, sağlık sorunlarının biteceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlarken teselli edilmek gördüyseniz:

  • Seçimleriniz ya da yaptıklarınız bazı kişiler tarafından onaylanmayabilir veya karşıt görüşler söz konusu olabilir.

Rüyada ağlarken teselli edilmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, mutlu olacağına ve güleceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan birine teselli vermek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, elde bulunan imkânların artacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayanı teselli etmek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan arkadaşını teselli etmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına tabir olunur.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek beklediklerini duyacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, çok üzüntü yaşayacağına yorulur.

Rüyada teselli edildiğini görmek problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, toplum içindeki saygınlığının artacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments