Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teselli edilmek

Rüyada teselli edilmek

Rüyada teselli edilmek işlerinin açılacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, zarar göreceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, sevilen bir kişi sayesinde uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, günahlarından tövbe etmeye, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada teselli edilmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız bire erkek tarafından atlatılabilirsiniz.

Rüyada birini teselli ettiğini görmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, rüya sahibinin içine kapanacağına tabir olunur.

Rüyada ağlamak ve teselli edilmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına yorulur.

Rüyada ağlarken teselli edilmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına bu sayede stresten ve üzüntüden uzak olarak kafasını dinleyeceğine inanılır.

Rüyada teselli edildiğini görmek huzurun bozulacağına, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada teselli edilmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına yorulur.

Rüyada ağlayan birini teselli ettiğini görmek çözüm yolları bulamayacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine işarettir.

Rüyada birini teselli etmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, takdir toplayacak işler yapacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine inanılır.

Rüyada teselli vermek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments