Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tabutun taşındığını görmek

Rüyada tabutun taşındığını görmek

Rüyada tabutun taşındığını görmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, gelirinin sürekli olacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına delalettir.

Rüyada tabutun taşındığını gördüyseniz:

  • Belli teklif, davet, yorum ya da önerileri dikkatle dinlemenizde fayda var.

Rüyada tabutun taşındığını görmek rüya sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızını tabutta görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, zengin bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini tabuta koymak kişinin hayırlı yollara gireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada daha önce ölmüş birinin tabutunu görmek dertlerin biteceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasının tabutunu görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine delalettir.

Rüyada annesini tabutta görmek kişiyle beraber ailesinin de maddi olarak kalkınacağına, bereketin geleceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına delalettir.

Rüyada anneyi tabutun içinde görmek dertlerin son bulacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, işlerinin açılacağına, rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada tabutun başında ağlamak geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments