Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suda boğulanı kurtarmak

Rüyada suda boğulanı kurtarmak

Rüyada suda boğulanı kurtarmak yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine işaret eder.

Rüyada suda boğulanı kurtarmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir.

Rüyada bulanık suda boğulan birini kurtarmak aniden evlilik kararı alacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan bebeği kurtarmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulan kişiyi kurtarmak çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada suda boğulan birini kurtardığını görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına inanılır.

Rüyada birini suda boğulmaktan kurtarmak yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada suda boğulmaktan kurtarmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada suda boğulan köpeği kurtarmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, kendisini keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulan çocuğu kurtarmak tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments