Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada insanı suda boğmak

Rüyada insanı suda boğmak

Rüyada insanı suda boğmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, şaşkın olacağına, ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Rüyada insanı suda boğmak gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Rüyada insanı suda boğmak ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına yorulur.

Rüyada suda insan boğmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi suda boğmak yüzünün gülmeye başlayacağına, kişinin fakirleşeceğine, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işarettir.

Rüyada bebeği suda boğmak toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kediyi suda boğmak özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine delalettir.

Rüyada suda birini boğmak maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına işarettir.

Rüyada suda adam boğmak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına yorulur.

Rüyada çocuğunu suda boğmak uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments