Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini su dökmek

Rüyada birini su dökmek

Rüyada birini su dökmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına, büyük adımlar atacağına, projenin gerçekleştirileceğine, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini su dökmek gördüyseniz:

  • Fikir çatışmaları söz konusu olabilir veya anlaşılmadığınızı düşünebilirsiniz, arkadaşlarınızın sırları veya davranışları rahatsızlık yaratabilir.

Rüyada saç su dökmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayırlı bir evlat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere su dökmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen çilelerin sona ereceğine, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına delalettir.

Rüyada kaynar su dökmek çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine inanılır.

Rüyada soğuk su dökmek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, geçiminin güçleşeceğine, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada birinin arkasından su dökmek hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada saksıya su dökmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada ölüye su dökmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments