Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarın üstüne su dökmek

Rüyada mezarın üstüne su dökmek

Rüyada mezarın üstüne su dökmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, işlerinde başarılı olacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine delalet eder.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Rüyada mezarın üstüne su dökmek zorlu bir dönem geçirileceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne su dökmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine yorulur.

Rüyada yılanın üstüne su dökmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, müreffeh bir yaşama sahip olacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne su dökmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine delalettir.

Rüyada üstüne çamaşır suyu dökmek yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına rivayet eder.

Rüyada halının üstüne su dökmek zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments