Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynar su dökmek

Rüyada kaynar su dökmek

Rüyada kaynar su dökmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına ve günahkâr olan kimseleri yolundan çevireceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaynar su dökmek gördüyseniz:

  • Genelde oldukça olumlu diyaloglar içerisinde olabileceğiniz bir bayram sürecindesiniz.

Rüyada birinin üstüne kaynar su dökmek rahat edeceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaynar su dökmek yeni bir haneye sahip olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin üzerine kaynar su dökmek yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine kaynar su dökmek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, kırılan kalbin onarılacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyu kaynarken görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, zorlukların geride kalacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Rüyada kaynar su döküldüğünü görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine inanılır.

Rüyada ayağına kaynar su döküldüğünü görmek ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada kaynar su görmek elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments