Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye su dökmek

Rüyada ölüye su dökmek

Rüyada ölüye su dökmek sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüye su dökmek gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Rüyada ölünün üstüne su dökmek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne su dökmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün eline su dökmek inanca ve cesarete sahip olacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, içinin huzurla dolacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün üzerine su dökmek hayalkırıklığı duyacağına, malının ve kazancının tam olacağına, huzur ve saadet bulacağına inanılır.

Rüyada ölüye su dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, can derdine düşeceğine, kolay ve güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü üzerine su dökmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına inanılır.

Rüyada ölüye sıcak su dökmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, çok kolay bir hayatı olacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardaktaki suyu dökmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments