Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yere su dökmek

Rüyada yere su dökmek

Rüyada yere su dökmek iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, rahatsızlık duyulacağına, geleceğine bakacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yere su dökmek gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz durumunda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yere temiz su dökmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yerlere su dökmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bir yere su dökmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada suyu yere dökmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, tatsızlıkların aşılacağına inanılır.

Rüyada yere su dökmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yere süt dökmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada pilavını yere dökmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, boş kuruntularla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yere bir şey dökmek eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments