Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin arkasından su dökmek

Rüyada birinin arkasından su dökmek

Rüyada birinin arkasından su dökmek çok hayırlı insan olunacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşamının uzun olacağına yorulur.

Rüyada birinin arkasından su dökmek gördüyseniz:

  • Ufak bir hediye alabilir ya da bir arkadaş toplantısında bulunabilirsiniz.

Rüyada arkasından su dökmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin arkasından su dökmek kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada gidenin arkasından su dökmek mal mülk edineceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına inanılır.

Rüyada kapı önüne su dökmek beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına, iş sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada birinin başından su dökmek bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına işaret eder.

Rüyada başa su dökmek çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine inanılır.

Rüyada eve su dökmek rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Rüyada ölü üzerine su dökmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments