Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç su dökmek

Rüyada saç su dökmek

Rüyada saç su dökmek ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada saç su dökmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle ilgili konularda istenmeyen gelişmeleri engellemek için dikkatli davranmanızda fayda var.

Rüyada saç su dökmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalettir.

Rüyada saçından bit dökmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine delalettir.

Rüyada saçtan kepek dökmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, bir konuda destek alacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç dökmek dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına yorulmaktadır.

Rüyada saç kepeği dökmek gelirinin garanti olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, geçiminin rahat ve kolay olacağına delalettir.

Rüyada suyu yere dökmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına tabir olunur.

Rüyada tasla su dökmek kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının üzerine su dökmek zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments