Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini sözlenmiş görmek

Rüyada birini sözlenmiş görmek

Rüyada birini sözlenmiş görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, zayıflayacağına, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, başarılı bir kişi olunacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada birini sözlenmiş gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada söz yüzük görmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada başbakandan söz almak kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada sözlenen birini görmek eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek maddi olarak güç kaybedeceğine, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada söz kavga etmek ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, maddi olarak güç kazanacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada söz verdiğini görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada söz yapıldığını görmek sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güzel sözler görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments